Po. Kvě 20th, 2024
Spread the love

Nestor motoristické žurnalistiky a zřejmě nejstarší aktivní novinář v Česku Karel Beránek oslavil 1. listopadu své 85. narozeniny v pražském restaurantu U Možných, který je naproti bývalé redakci Světa motorů. Popřát mu přišli kolegové, importéři, PR manažeři i jeden bývalý ministr.

Karel Beránek prošel ve své dlouhé kariéře řadou motoristických redakcí, včetně zmíněného Světa Motorů, Hospodářských novin nebo Deníku. V současnosti působí jako redaktor časopisu Automakers, aktivně se věnuje tiskovým konferencím, testování vozidel a autorské činnosti.

Oslava připomínala setkání legend automobilové branže

K Možným přišli Karlovi kromě jiných popřát bývalý ministr obchodu a šéf Motokovu Andrej Barčák, tajemník  SDA Josef Pokorný, bývalý ředitel AutoSAP Antonín Šípek, šéf Volkswagen Financial Services Vratislav Strašil, někdejší šéfové importů Jindřich Nevrla a Vít Pěkný. Nechyběli manažeři Alcaru Libor Rajdl a Jiří Polívka.

Ze současných i bývalých  PR manažerů se ukázali Zorka Mašková, Jan Kuhn nebo Veronika Jakubcová.  Mezi novinářskými kolegy nemohli chybět Tom Hyan s chotí, Jirka Humplík, nebo spisovatelé Honza Tuček, Tonda Matějka a Jan Králík.

Erich Handl, hostinec U Možných

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *