Čt. Kvě 9th, 2024
Spread the love

Ve Volkswagen Financial Services se budou v lednu měnit manažeři. Z firmy odchází fleetař Jan Pařízek, v lednu se objeví u jiné koncernové značky. Na pozici ho nahradí dosavadní brand manažer firmy.

Pařízek nastoupil na pozici ředitele oddělení Fleet a remarketing ve Volkswagen Financial Services 15. října 2018. Před nástupem do Volkswagen Financial Services pracoval pro automobilový koncern Daimler.  Zde postupně prošel pozicemi Key Account Manager a Team Leader.

V roce 2007 se stal Head manažerem pro Sales and Marketing. Měl na starosti tým dvaceti zaměstnanců, řídil byznysovou a marketingovou strategii pro osobní vozy, dodávky, nákladní vozy a autobusy značky Daimler v ČR.

Kam se nyní přesouvá? „V polovině ledna nastupuji na manažerskou pozici u značky Porsche,“ řekl novinářům na bilanční večeři Jan Pařízek. Z Radlic se nestěhuje daleko, bude sedět v Butovicích.

Na novou pozici se těší Jiří Olša

Na židli fleetaře ve VWFS ho nahradí dosavadní vedoucí dealerského prodeje Volkswagen Financial Services Jiří Olša. Ten dříve působil jako Area Sales Manager, kde se mimo jiné věnoval strategickému rozvoji regionu v oblasti retailového a fleetového financování. Na starosti měl také část pražských koncernových obchodníků (např. Auto Jarov, Porsche Praha Prosek, NH Car, Tukas).

Jako Brand Manager je dosud zodpovědný za nabídku financování značek Volkswagen osobní a užitkové vozy, spolupráci s partnery, zajišťování a řízení zdrojů pro společné aktivity, tvorbu marketingových akcí a přípravu značkové marketingové komunikace.

Kdo nahradí Jiřího Olšu? Zatím není rozhodnuto.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *