So. Dub 27th, 2024
Spread the love

Značka Volkswagen bude překvapivě měnit PR manažera. Její šéf Jakub Šebesta nám ohlásil odchod dlouholetého mluvčího Davida Valenty.

„Dovolujeme si vám oznámit, že po vzájemné dohodě u nás k 29. únoru 2024 končí PR manažer značky Volkswagen David Valenta. Jméno nástupce oznámíme v blízké budoucnosti. Prosím, zatím se se svými požadavky a dotazy obracejte na Evu Bláhovou z agentury AC&C PR, případně na Jakuba Boudu, koordinátora marketingu a PR značky Volkswagen. Děkujeme Davidovi za jeho dlouholetou práci pro naši značku a přejeme mu hodně úspěchů v další profesionální dráze,“ napsal Šebesta bez bližšího vysvětlení.

Co k odchodu píše sám David?

„Od Volkswagenu odcházím po téměř 10 letech a není to lehké, protože po takové době už nejde jen o pracovní úvazek, ale o kus života. Důvody jsou čistě interního charakteru a můj odchod se odehrál po vzájemné dohodě. Volkswagenu jsem velmi vděčný za obrovské množství zkušeností a zážitků a přeji mu úspěšné směřování v této nelehké době. Já se po krátkém volnu určitě chci co nejdříve vrátit k práci, ideálně v rámci toho, co mě baví a zajímá. Těším se na nové příležitosti, které mi život přinese,“ uvedl pro náš portál.

Zdroje: Jakub Šebesta a David Valenta

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *