So. Dub 27th, 2024
Spread the love

Nový import značky MG personálně zbrojí na letošní expanzi. Kromě nového obchodního ředitele a týmu specialistů pro rozvoj dealerské sítě se posilou značky stal nový Fleet Manager MG.

Jiří Forman do MG přichází z vrcholné pozice od významného fleetového zadavatele na českém trhu a zodpovědný bude za kompletní rozvoj oblasti, která pro MG hraje stále výraznější roli.

„Prioritou je pro nás samotné nastavení vztahů nejen s velkoodběrateli a leasingovými operátory, ale také nastavení samotných fleetových podmínek na straně dovozce i jednotlivých dealerů“, říká Jirka Forman.

„Velkou příležitost vidíme v naší nabídce elektrifikovaných vozů, která se bude dále rozšiřovat. Za nedlouho budeme moct nabídnout celé portfolio vozů a pohonů od hybridu přes plug-in až po několik čistě elektrických modelů. Sám jsem velmi mile překvapený, jak pozitivně jednotliví zákazníci z řad velkoodběratelů pozitivně reagují na nabídku značky MG. Výhodou je vynikající kvalita, technologie, tovární záruka na 7 let nebo také neméně důležité doplňkové služby jako je například systém zákaznického značkového nabíjení MG CHARGE“, dodává Forman.

Zdroj: MG, Marek Vodička

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *