So. Dub 27th, 2024
Spread the love

Dachser Czech Republic má novou vedoucí obchodního oddělení pro letecké námořní přepravy. Ivana Kepková, zkušená specialistka na mezikontinentální přepravy, je na své nové pozici Sales Manager Air & Sea Logistics zodpovědná za rozvoj obchodních aktivit a akvizici nových zákazníků.

Ivana Kepková vystudovala Gymnázium J. A. Komenského v Novém Strašecí. Po studiích působila v cestovním ruchu a marketingu. Před 25 lety vstoupila do světa logistiky jako disponent sběrných kamionových přeprav ve společnosti Lagermax. Zde sbírala zkušenosti také v leteckém exportním a obchodním oddělení. V letech 2006–2010 zastávala pozici Indoor Sales Represenative ve společnosti Kühne + Nagel. V roce 2011 nastoupila do obchodního oddělení společnosti DB Schenker, kde prohlubovala své zkušenosti v logistice jako Business Development Manager pro letecké a námořní přepravy a Key Account Manager pro segment Automotive.

Ve společnosti Dachser Czech Republic působí na pozici vedoucí obchodního oddělení pro letecké a námořní přepravy, kde je spoluzodpovědná za plnění firemní obchodní strategie a tvorbu obchodního plánu. Věnuje se akvizici nových zákazníků a implementaci zákaznických řešení. Do jejích kompetencí spadá i péče o stávající zákazníky a řízení a rozvoj lidských zdrojů v obchodním oddělení.

„Nastoupila jsem do dobře etablované společnosti a těším se, že zde budu moci zúročit svoje zkušenosti z leteckých a námořních přeprav,“ říká Ivana Kepková, Sales Manager Air & Sea Logistics, Dachser Czech Republic, a dodává, „více než dvacet let v logistice mě přesvědčilo o tom, že moje místo je v obchodní oblasti – odpovídá mému temperamentu a nadšení pro logistiku a věřím, že to vše budu moci plně využít pro zákazníky společnosti Dachser.“

„V Ivaně Kepkové jsme našli logistického profesionála s hlubokými zkušenostmi v Air & Sea a přesahem do příbuzných přepravních oborů,“ uvádí Radek Duda, Country Manager Air & Sea Logistics, Dachser Czech Republic, a doplňuje, „na pozici vedoucí obchodního oddělení bude moci dobře uplatnit své zkušenosti z mezikontinentálních přeprav a nabídne našim zákazníkům řešení na míru, která jsou s ohledem na současné dění ve světě velmi žádaná.“

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *