Ne. Kvě 19th, 2024
Spread the love

CUPRA umístila na výstavišti v pražských Letňanech poprvé v České republice model Tavascan. Druhý elektromobil v produktovém portfoliu bude v expozici stát po boku menšího modelu Born.

„Mám velkou radost, že již na listopadovém veletrhu čisté mobility e-SALON v pražských Letňanech odhalíme před fanoušky elektromobility naše zcela nové SUV kupé Tavascan,“ říká Aleš Novák, ředitel divize CUPRA společnosti Porsche Česká republika, a dodává:

„V české výstavní premiéře představíme Tavascan v jeho vrcholné verzi VZ Adrenalin s výkonem 340 k a pohonem všech kol dvěma elektromotory, která dokonale kombinuje elektrifikaci se sportovními výkony, a ztělesňuje tak naši odvážnou vizi elektrické budoucnosti mobility. Toto emocionální a řidičsky orientované SUV kupé nabídneme českým zákazníkům v průběhu příštího roku.“

Vrcholná verze Adrenalin

Hvězdou expozice značky CUPRA je vrcholná verze Tavascanu s názvem VZ Adrenalin, který evokuje podmanivé zážitky ze sportovní jízdy. K usednutí za volant vybízí již nezaměnitelný vzhled tohoto SUV kupé v atraktivním metalickém odstínu modrá Tavascan. Celkový dojem umocňují broušená 21“ kola Adrenaline kombinující odstíny černé a měděné barvy, světlomety Matrix LED a osvětlená loga CUPRA na přídi a zádi.

Atmosféra sofistikované sportovnosti panuje také v interiéru Dark Night s tmavě modrým čalouněním a ozdobnými prvky. Elektricky nastavitelná skořepinová sedadla s čalouněním v kombinaci Dinamica/kůže a s pamětí pro uložení polohy poskytnou maximální komfort při cestování na krátké i dlouhé vzdálenosti a perfektní oporu těla při sportovní jízdě. Prostředí uvnitř vozu dotváří panoramatická střecha a elegantní dekorační osvětlení.

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *